Tandborstning är viktigt

bästa eltandborsten

Att tandborstning är viktigt, det vet nog alla, dock är det ändå många som är otroligt slarviga med detta. Jag förstår inte varför, för våra tänder är ju en av de viktigaste delar vi har på vår kropp. Sköter man inte om dem på ett bra sätt, så kan man bli av med dem. Då kan det bli jobbigt. Jag har sett till att från start lära mina barn vikten av att borsta sina tänder ordentligt, morgon och kväll och gärna ett par gånger mellan där, om det har ätits en massa. Sen är det även viktigt att byta tandborste ofta, det är också något många slarvar med.

Eltandborste är bra!

Jag har valt att ha en eltandborste till mig och det har även mina barn. Jag har en oral b, men det det finns ju även andra sorter som Braun, Philips och så vidare. bästitest.org har en komplett guide till vilken du ska välja om även du funderar på att skaffa en egen eltandborste. Det är inte fel att läsa såna bäst i test, oavsett om det är en eltandborste du ska köpa eller andra produkter. De ger en bra hint om vad man bör satsa på och vilka sorter man ska undvika.

Välj rätt tandkräm

Det är även bra att köpa rätt sorts tandkräm att borsta tänderna med. Det finns de som är perfekta för dig som lider av ilningar så väl som de som är extra bra att ta bort plack. Så välj en tandkräm som passar din mun och dina tänder.

2 Jun 2018