Hitta rätt elvisp

Det är inte fel att ha en elvisp hemma, men hur ska man välja rätt? Det finns ju idag många olika modeller att välja på. Det finns enklare varianter, som den på bilden till mer avancerade där det ingår en bunke samt även degkrokar med mera! För att jämföra olika elvispar, så kan du med fördel besöka www.bästitest365.se. Du bör fundera på om du ska ha en handhållen, eller om du vill ha en mer avancerad modell. 

5 saker att tänka på

Du som vill kunna blanda degar med din elvisp bör välja en elvisp med hög effekt som dessutom har medföljande degkrokar.

Behöver du kunna använda olika hastigheter och även eventuellt turbofunktion?

Behöver du en elvisp med stark motor? Med en stark motor får du ett större användningsområde.

Är det viktigt att det är en bra ergonomi? Leta då efter elvispar som väger lite, har bekväma handtag och ger ifrån sig minimalt med vibrationer.

Ska elvispen vara tystgående? Alla elvispar ger ifrån sig ljud, men vissa är mer tystgående än andra. 

En elvisp underlättar i köket

Det är riktigt bra att satsa på en bra elvisp, då den kan underlätta vispning på många sätt. Visst kan vissa saker vispar för hand, men ofta går det snabbare samt blir bättre med just en elvisp. Den går att använda för att vispa grädde, göra kakdeg, när du bakar bröd och mycket mer. Så se till att köpa en som passar dina behov.

13 Nov 2021