Stark kropp - starkt huvud

Jag var väl aldrig någon hurtbulle direkt. Jag hatade gymnastiken i skolan och ägnade mig inte åt sport på fritiden heller. Dock var jag aldrig stor i maten så jag fick aldrig några synliga besvär, som övervikt, på grund av min inaktiva livsstil, som barn. Det är ju liiite annorlunda idag och därför har jag, som ett resultat av att för varje år som går lyckas lägga på mig några extra kilon, börjat undersöka alternativen till denna övervikt. Ja, alltså, alternativet är ju att bli smal, men vägen dit är full av alternativ.

Går varsamt fram

Jag utesluter direkt alternativ som inte känns hälsosamma, som svält, fasta och annat märkligt. Jag tror trots allt på balans och ja, jag tror på att aktivitet gör att kroppen mår bra. Jag har redan satt igång med morgonpromenader och förutom att det kändes lite avigt de första dagarna så har jag nu kommit in i lunken och gillar det riktigt mycket! Planen är att, när jag gått så mycket att jag tröttnat på att gå, ska börja jogga. Har dock förstått att man ska gå varsamt fram om man aldrig sprungit förr, så att man undviker skador.

Skönt i själen också

Sedan ska jag köpa fitline produkter som jag tipsats om av en vän, för de ska tyligen vara superbra. Med dem ska man kunna gå ner en del i kalorier utan att gå miste om nödvändiga näringsämnen. Jag lämnar också ett fitline bidrag som går till välgörenhet, vilket känns skönt i själen.

Det är dags att lägg aom livsstil helt enkelt, stärka kroppen och per automatik också stärka lelle skallen. Känner mig ganska pepp faktiskt!

16 Nov 2017