Sommarens bästa skönhetstips

Nu när det är sommar, så är det viktigt att bland annat se till att du använder smink eller ansiktskräm med SPF till vardags för att skydda huden. Alternativt låt huden vila från smink under sommaren. Vatten, drick det, i mängder! Din hud behöver fukt inifrån med, och under sommaren svettas man rätt mycket, så det är bra att fylla på! En annan bra sak är att använda produkter från Fitline Beauty läs mer här. Det även smart med tillskott från Fitline Fitness.

Under sommaren är det ju som sagt en hel del sol och bad, så det är inte alltid ett måste att ha på dig en massa produkter. Det räcker ofta bra med återfuktande kräm samt solskyddskräm och du är ute i solen mycket.

Njut av sommaren

Under sommaren brukar jag försöka låta bli en massa måsten, så att jag kan återhämta mig. Det är ju något som både kropp och själ och hjärna mår bra av. Mår man bra får man även ett annat glow, som gör att känner sig vackare. Sommartid kan du även passa på att boosta på med vitaminer. Dels genom att äta mycket frukt och bär för bra påfyllning av C-vitamin, samt tanka D-vitamin från solen!

Om du vill känna dig extra fräsch i sommar, utan att ha massa smink, satsa på att göra en fransförlängning eller gå och gör dina naglar extra fina. Det kan faktiskt räcka bra med det!

14 Jul 2021