Ska ni gifta er?

Är det så att ni har tänkt att hålla bröllop? En av de viktigaste sakerna är vart själva bröllopet ska äga rum. Vad man ska ha för kyrka och sedan kanske även en festlokal eller om man vill gifta sig på en särskild plats. Det gäller att boka detta i god tid, eftersom det ofta bokas upp långt i förväg. En vacker plats att gifta sig på är i Skåne på Flädie Mat och vingård. För datum och lediga tider så kan ni besöka deras hemsida.

Andra viktiga saker att tänka på

Ett bröllop innehåller en hel del små detaljer. Det är inte fel att ha en god planering kring det och se till att ni gör det tidigt. Man brukar säga att ett bröllop tar minst ett år att planera. Det är inte fel att se till att skriva en egen checklista eller hämta en på nätet så att man får med allt man behöver. Det är ju allt från gästlistor, klänning, blommor, mat, fotograf, frisör och så vidare som ska klaffa och bokas. Så därför är det bra att boka i förväg och sedan följa en lista så att allt görs i rätt ordning. 

Njut av er dag

Bröllopsdagen är en av de viktigaste dagarna för oss, så det är viktigt att det blir så som man vill ha det. Därför bör ni planera ert bröllop utifrån hur ni vill att det ska vara, inte hur det förväntas av andra att vara!

 

16 Jul 2018