Lösning för dem som suger på bilar

 

Det här trodde jag inte jag skulle skriva, men här kommer det. Jag suger på bilar! Det vill säga, jag kan inget om bilar. Till exempel kan jag inte byta däck, jag kan inte byta olja (eller vad det heter), jag kan inte någonting om motorer. Det enda jag kan är att tuta och köra. Jag kan inte ens tanka den. Ofta önskar jag att jag levde på den tiden när man körde in på en bensinmack, och så kom det någon som tankade bilen, tvättade fönster och så vidare.

Här är någon som hämtar bilen

Som sagt, jag suger på bilar. Och jag med mina bilar, som jag inte kan något om, kör ju som en häst. Jag gör slut på bilar inom fem år. Det är bara så. Så med andra ord byter jag bil, med jämna mellanrum.

Som tur är hittade jag ett ställe som tar hand om mina bilar (som är slutkörda). Det är en bilskrot i Göteborg som kommer och hämtar bilen när den behöver skrotas. Och för min del är det så praktiskt.

Jag har inga sentimentala känslor för förbrukningsvaror, som till exempel bilar. De ska fungera, och fungerar de inte, går de till soporna. Punkt, slut.

14 May 2017