Läppar som talar

Läppar

Ända sedan jag var liten har jag fokuserat på läppar i ansikten. Jag vet hur allas läppar ser ut men sällan hur deras ögon ser ut, vilket jag har förstås nog är ganska ovanligt. Jag vet inget vackrare än en välformad mun med ett vackert leende, men läpparna spelar stor roll och jag gillar dem bäst när de är fylliga.

Tjejen på bilden här uppe har enligt mig helt perfekt mun och hennes är nog naturlig. Jag har själv inte särskilt fylliga läppar, men har suktat efter det ett helt liv och nu känner jag mig ganska säker på att jag vill göra en läppförstoring, men det måste vara en säker läppförstoring. Det finns så många skräckexempel när det gäller läppförstoringar att det räcker gott och väl för att avskräcka, men de senaste åren ser jag fler och fler snygga "jobb".

Säkert bra resultat är viktigt

Jag tänkte använda mig av MyBeauty Clinics fillers eftersom de jag sett som varit lyckade fått sina gjorda där. Jag vill ha lite fillers bara, för att få plumpen utan att det ser spänt och "gjort" ut. 

Jag är verkligen inte någon som mår dåligt över mitt utseende eller känner komplex för de läppar jag har, men jag har en idé om att fylliga läppar är det absolut vackraste. Vissa vill ha stora bröst, andra en smalare midja - jag vill ha fylliga läppar för att känna mig komplett. Det är nervöst och spännande, men mest av allt roligt. Jag är så redo.

30 May 2018