Dags för lite nya lampor

Något alldeles för många satsar allt för lite på, det är sin belysning i hemmet. De köper ett par taklampor, golvlampor och bordslampor och så är det bra sen. Jag gillar att köpa nya lampor och byta ut dem jag har. Det är ju ett bra sätt att inreda på. Ibland köper jag bara extra skärmar, så jag har att byta av med. Jag brukar kolla på ljustemas hemsida, då de har en massa bra lampor. De har belysning för både ute och inne och det mesta inom LED. Så när jag ska handla lampor så kollar jag ljustemas hemsida först. Jag brukar alltid hitta något kul.

Köpa lite mer belysning

Jag ska köpa lite fler lampor som sagt är det tänkt. Sedan är det ju snart jul med, så funderar på om jag inte ska ta och satsa på att köpa lite julbelysning redan nu. Jag älskar julen och att kunna sätta upp adventsstakar, stjärnor och annat inne. Sedan vill jag även ha julbelysning ute med.

Viktigt med rätt sorts belysning

Jag har läst på en del om att inreda med belysning och att det är viktigt att ha olika typer av ljuskällor. Inte bara allmänljus, utan det ska även vara funktionsbelysning och stämningsbelysning och så vidare. Så i ett rum så ska man blanda olika ljuskällor och olika sorters belysning för att det ska bli bra. Så det är något jag försöker göra med mina olika lampor i alla fall.

14 Oct 2018